Vi lägger marksten i Åkersberga, Stockholm

Om du är ute efter en professionell stensättare som kan garantera ett resultat du blir nöjd med så har du hittat rätt. Vi på  har många års erfarenhet av att lägga sten och andra jobb inom markanläggning. När du anlitar oss får du tjänsterna utförda av ett arbetslag bestående av hantverkare som aldrig anser ett uppdrag avslutat förrän beställaren fått det lilla extra. Vi har under våra år i branschen utfört uppdrag inom stenläggning både för funktionella och estetiska syften.

Proffs på marksten för nytta och skönhet

Stensättning kan fylla många olika syften. Det kan vara ett sätt att, till exempel, göra garageuppfarten prydligare, men det kan också vara ett estetiskt inslag som lyfter upplevelsen av din trädgård till nya höjder. Oavsett vilket ditt syfte är kan vi ta oss an stensättning för sådant som:

  • Garageuppfarter
  • Gångstigar
  • Som inramning av uteplatser och altaner
  • Estetiskt tilltalande inslag i trädgården
  • Entréer och trappor

Stensättare som hjälper dig skapa din drömträdgård – från början till slut

Vi är proffs på markanläggning och tar jobbet från markering och schaktning till färdig stensättning. Som en del av en renovering av din trädgård eller för att piffa upp entrén till ditt hem tar vi oss an alla uppdrag med samma noggrannhet och engagemang. Du kan känna dig trygg med att du får ett resultat som du kommer att vara nöjd med, till ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakta vår stenläggningsfirma för att få en kostnadsfri offert

Vill du ha tips, råd eller ställa frågor om vilka som kan tänkas vara de bästa materialen för din trädgård? Är du inte riktigt framme i tankarna när det gäller exakt vad du vill ha? Vi står redo att diskutera alla tänkbara frågor om trädgårdsanläggning. Du kan höra av dig till oss på totalrenovering@byggforetag-akersberga.se se så återkopplar vi med en offert utan kostnad.

Prisförslag? Kontakta ett rekommenderat byggföretag från Åkersberga idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *