Renovera balkong i Åkersberga, Stockholm

Du har hittat till en balkongspecialist som kan utföra det mesta inom balkongreparationer, renoveringar och byggen av skräddarsydda balkonger. Vi har under vår tid i branschen jobbat åt företag, fastighetsägare, stiftelser, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra byggföretag. Vi är en kompetent och säker byggpartner för stora och små renoveringsprojekt.

Låt oss renovera din balkong

Vi har kompetens att ta oss an alla typer av renoveringar av balkonger. Vi ser över skador i betong, tätskikt, på relingar och mer därtill. Vi kan även utföra anpassningar och tillbyggnader.

  • Kungsbalkong
  • Fransk balkong
  • Fasadbalkonger
  • Takbalkonger
  • Utkiksbalkong
  • Spansk balkong

Vill du ha hjälp att bygga en balkong?

Är du en villa- eller fastighetsägare som behöver hjälp med att bygga en balkong? Vi utför balkongbyggnation där vi kan ta oss an alla delar: snickeri, måleri, plåt- och betongarbeten. Här ska vi också nämna att privatkunder kan sänka sina priser med ROT-avdraget när de anlitar oss.

Vi tar uppdrag i hela Stockholmstrakten

Du kan kontakta oss för att få hjälp med balkongrenoveringar och byggnationer över hela Stockholm, inkluderat innerstadsområden som Vasastan, Kungsholmen, Södermalm och Östermalm. Kontakta oss. Det kan du göra via telefon eller via kontaktformuläret på den här sidan. En offert från oss är alltid kostnadsfri.

Prisförslag? Kontakta ett rekommenderat byggföretag från Åkersberga idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *