Måla fasad i Åkersberga, Stockholm

Här har du en expert på fasadmålning med många års erfarenhet och mängder av lyckade kundprojekt i bagaget. Våra yrkesskickliga målare målar trähus, villor, radhus, industrilokaler, kommersiella lokaler och mycket annat. Vi ger din husfasad en uppfräschning av hög kvalitet inom avtalad tids- och budgetplanering.

Anlita en expert på utomhusmålning i Åkersberga

Vi utgår från Åkersberga men tar arbeten över ett stort område som inkluderar orter som Hästängsudd, Kvisslingby, Storhagen, Margretelund, Rydbo, Smedby, Grindmossen och Resarö. Vi tar ditt projekt från fasadtvätt till färdigmålad fasad. Vi har tillgång till egen byggställning och ett arbetslag med kompetens som låter oss ta oss an både stora och små arbeten med samma noggrannhet och precision.

Sänk kostnaden med ROT-avdraget

Om vi målar din privatägda bostad så har du rätt att utnyttja ROT-avdraget för att sänka kostnaden för arbetet med upp till 30 procent. Kontakta Skatteverket för att få mer information.

Vill du ha ett prisförslag för din fasadmålning?

Om du vill få reda på exakt vad det skulle kosta att måla fasaden på din fastighet så är du välkommen att kontakta oss. Vi tar fram en offert som du får helt utan kostnad, och det är priset på offerten som är priset som gäller.

Prisförslag? Kontakta ett rekommenderat byggföretag från Åkersberga idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *