Gjutning av bottenplatta i Åkersberga, Stockholm

Att gjuta bottenplatta är en av de absolut viktigaste delarna i processen att bygga ett hus. Det är samtidigt en av de mest krävande, med många faktorer att ta hänsyn till för att undvika merkostnader på sikt. När du anlitar oss på kan du känna dig säker på att du får en husplatta som håller.

Vi hjälper dig på vägen mot drömhuset

Det spelar ingen roll om det handlar om ett bostadshus som ska byggas från grunden, ett frididshus eller en garageplatta. Husgrunden är den mest grundläggande delen och avgör till stora delar vilken kvalitet resten av fastigheten kommer att hålla. Våra certifierade hantverkare och anläggare har erfarenheten som krävs för att ta sig an utmaningen som det innebär att gjuta en husgrund.

Markfirman som gör hela jobbet utan behov av underleverantörer

Vi är ett entreprenadföretag som levererar en helhetslösning. I vårt stall finns betongbil och all annan utrustning som krävs för att göra det förberedande arbetet inför att gjuta en bottenplatta. Vi schaktar och armerar, isolerar och gjuter. Du kan vara bekväm i att slippa anlita några underleverantörer för att få jobbet gjort. Det innebär också en trygghet för dig att under hela arbetsprocessens gång kunna kommunicera med en projektledning.

Bottenplattor – professionellt och tryggt genomförda

När det gäller bottenplattor är det särskilt viktigt att de blir uppförda på ett korrekt sätt. Exakt hur plattan ska gjutas beror på markförhållanden – hur fuktig marken är med mera – och vad för typ av fastighet som ska uppföras ovanpå. Vi vet hur man ordnar bottenplattor till alla typer av fastigheter.

Hör av dig till oss idag

Vad brukar det kosta att gjuta en bottenplatta? Slutpriset beror på många olika faktorer så som markförhållanden och mycket annat. Vi välkomnar dig att höra av dig till oss och presentera din idé. Vi återkopplar med en offert, helt utan kostnad.

Prisförslag? Kontakta ett rekommenderat byggföretag från Åkersberga idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *