Bygga attefallshus i Åkersberga, Stockholm

Ett attefallshus är en byggnation som kan vara 25 eller 30 kvm som utöver det är väldigt flexibel och kan användas för många olika syften. Bäst resultat får du om du låter proffs ta hand om bygget. Vi är en välrenommerad byggfirma med många års erfarenhet som kan bygga ditt attefallshus precis som du vill ha det.

Vi gör det enkelt för dig med totalentreprenad

Vi jobbar över ett stort område runt Åkersberga som inkluderar orter som Svinninge, Norrtälje, Österåker, Ljusterö, Hästängsudd, Kvisslingby och Storhagen. Av oss kan du få totalentreprenad för alla typer av attefallshus. Vi tar med andra ord projektet från eventuella markarbeten till nyckelfärdig konstruktion, oavsett om det handlar om ett monteringsfärdigt attefallshus eller om det är en arkitektritad variant.

Vi bygger enligt dina önskemål

Ett attefallshus kan vara ett enkelt förråd eller en komplett isolerad stuga som kan fungera som permanentboende. Vi hjälper dig med allt från isolering till om du vill ha exempelvis loft eller förrådsutrymmen.

Vill du ha ett prisförslag för ditt attefallshus?

Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur du vill att ditt attefallshus ska se ut. Vi återkopplar så snabbt vi kan med ett gratis kostnadsförslag.

Prisförslag? Kontakta ett rekommenderat byggföretag från Åkersberga idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *